Bebeğim dizisi, bebegim dizisi, bebeğim dizisi fragman, video indir, bebeğim dizi, bebeğim dizisi atv, atv, bebeğim dizisi müzikleri, bebeğim dizisi mp3, bebeğim dizisi fotoğrafları, videoları, resimleri, Özgü Namal, Dolunay Soysert, Barış Falay, Şencan Güleryüz, Tarık Ünlüoğlu ... hakkında herşey!

29 Aralık 2006

Bebeğim Dizisi 2. Bölüm Özeti

Emel Leyla'nın Bebeğini Taşımaya Hazırlanıyor.

Bebek sahibi olmak için tüm umutlarını yitirdiğini düşünüp, kendini çatıdan aşağı bırakmaya karar veren Leyla, arkadaşının sözleriyle, hayata döner “ izin ver bebeğini ben taşıyayım”.

Bu cümle hem umudun yeniden doğmasına, hem de herkesin hayatında bambaşka kapılar açılmasına neden olur.

Leyla, yeniden bebek sahibi olabilmek için, en yakın arkadaşıyla kader birliği edecektir ve gözü başka hiçbir şey görmemektedir. Oysa eşi Yavuz ve doktoru Sedat, Leyla ve Emel kadar heyecanla yaklaşmazlar bu öneriye. Ama çocukluklarından bu yana, birbirleri için herşeyi yapan bu iki kadının önünde durmak mümkün değildir! Emel en yakın arkadaşı için taşıyıcı anne olacaktır ve Leyla bebeğini Emel’in karnında büyütecektir. Yavuz’un ve Doktor Sedat’ın tüm itirazına rağmen randevu alınır, bu operasyon için Kıbrıs’a uçulur.

Emel’in tüm kapılarını kapattığı Ali’nin de bu arada tedavisi sona erer ve taburcu olur. Ancak tüm çabalarına rağmen Emel’e sesini duyuramaz, kendini anlatamaz.

Ali, Emel’den af dilemeye çalışırken, Kıbrıs macerasından haberi yoktur. O yeniden bir aile olabileceklerinin hayalini kurarken, Emel, Leyla ve Yavuz’un çocuğunu taşımaya hazırlanmaktadır.

1 Yorumlar:

Blogger merve dedi ki...

hayatımda ılk defa tv dızısını bu kadar hayranlıkla ızlıyorum tum ekıbe basarılarının devamını dılıyorum.

11:44 ÖS

 

Yorum Gönder

<< Bebeğim Dizisi Anasayfası

 
Video izle rüya tabirleri sohbet Nokta Oyun Pagerank Checher Vidyo Seyret Doktorlar Dizisi Merve Sevi Yasemin Ergene BebegŸim Dizisi Macolar Dizisi Kanser Bilgileri Kurtlar Vadisi Terör Foto Duzenle! Kurtlar Vadisi Barbie Oyunları Turkey Web Portal